Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

FW: Με αφορμή τα διαδραματιζόμενα γεγονότα στον άξονα, Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ, ... .Αθήνα 23 /11/2007. Τί πρέπει να κάνει ...η Κύπρος για μην γίνει μία νέα Μικρά Ασία



From: MPILLHS EURIPIDIS [mailto:eurigr@otenet.gr]
Sent: 06 September, 2011 12:11 PM
To: MPILLHS EURIPIDIS
Subject: Με αφορμή τα διαδραματιζόμενα γεγονότα στον άξονα, Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ, ... .Αθήνα 23 /11/2007. Τί πρέπει να κάνει ...η Κύπρος για μην γίνει μία νέα Μικρά Ασία

Με αφορμή τα διαδραματιζόμενα γεγονότα στον άξονα, Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ, σας διαβιβάζω κατωτέρω και συνημμένα μίαν «ερασιτεχνική» μου ανάλυση που είχε γίνει το 2007.  Συνημμένα θα βρείτε επίσης (δεύτερο συνημμένο) αντιστοιχη πρόβλεψη την 21/6/2009 (http://www.sigmalive.com/simerini/politics/164590 ) από την πανεπιστημιακή του Ισραήλ κ. Ανάτ  Λαπιντότ-Φιρίλα.
Επίσης συνημμένα (τρίτο συνημμένο) θα βρείτε επίσης την εκτενή ανάλυση του Καθηγητή Ιωάννη Μάζη του 2010 (αν δεν κάνω λάθος) και την ανάλυση του ιδίου του Ιανουαρίου του 200112 στο περιοδικό Επίκαιρα (τελευταίο συνημμένο).
Αν το ΕΛΙΑΜΕΠ ήταν Ελληνικό και όχι ΤΟΥΡΚΕΛΙΑΜΕΠ θα είχε εκείνο από καιρό κάνει παρόμοια ανάλυση.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Αθήνα 23 /11/2007
Από:  Ε. Μπίλλη, Επίκουρον Καθηγητήν ΕΜΠ
           Μιχαλακοπούλου 155, ΤΚ. 11527, Αθήνα, Τηλ. +306944395311, 2107700568
Θέμα:  Διαφαινόμενος κίνδυνος εξαφάνισης στο μέλλον του ελληνισμού της Κύπρου
Ερώτημα:  Τί πρέπει να κάνει ………η Κύπρος για μην γίνει μία νέα Μικρά Ασία (Στη συνέχεια αναφέρεται με ποιό τρόπο αφελλήνισαν συστηματικά οι κεμαλιστές τη Μικρά Ασία, την Ίμβρο, την Τένεδο και την Πόλη).
Κατωτέρω θα βρείτε ορισμένες σκέψεις μου. Βέβαίως δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Η  Ελλάδα φαίνεται ότι έχει προσδεθεί   πειθήνια στο άρμα της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής  και  για τα εθνικά της θέματα οδηγήθηκε και οδηγείται σε απαράδεκτες  υποχωρήσεις από τους αδίστακτους αμερικανούς , στα πλαίσια της δήθεν παγκοσμιοποίησης που ουσιαστικά  είναι η νέα τάξη πραγμάτων, δηλαδή  η νέα αυτοκρατορία της Αμερικής με πειθήνια όργανα της πολλές χώρες και με πλήθος  <<προσωπικότητες>> να πρακτορεύουν  τα συμφεροντα της.
Όρα  κατωτέρω δήθεν προσωπικότητες υποστηρικτές του σχεδίου ΑΝΑΝ.

Η  Ελλάδα  από ότι φαίνεται  δεν θέλει και βαθμιαία έκανε τον εαυτό της να μην μπορεί να στηριχθεί στις δυνάμεις της για να υποστηρίξει  τα απαράβατα εθνικά της συμφέροντα.


Ως προς την αμοιβαιότητα στην ΕΕ αυτή φαίνεται ότι είναι αστεία υπόθεση αφου η κάθε είδους πολιτική της καθοδηγείται πειθήνια από τους αμερικανούς, μέσω Σολάνα, Φερχόϊκεν, κτλ., με τους ευρωπαίους ηγέτες να διαγωνίζονται για την εύνοια του Μπούς.

1.   Η Τουρκία όσο προχωρεί στην Ευρώπη, λόγω του μεγέθους της κτλ, θα μπορεί
να επιβάλλει   στην Ελλάδα , με τη σημερινή της κατάσταση,  τη θέληση της, χωρίς καμμία επιθυμία αντίδρασης των εταίρων μας.
Θα γίνεται δηλαδή το αντίθετο από αυτό που  (για μένα) αφελώς δείχνει να προσδοκεί η Ελλάδα για να υποστηρίζει την ευρωπαϊκή προοπτική  της Τουρκίας, (ή διατάχθηκε από τους αμερικανούς  να δείχνει ότι προσδοκεί υποστηρίζοντας την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας).

Η  Τουρκία φαίνεται ότι προσπαθώντας να επιτύχει το μέγιστο στην ευρωπαϊκή της πολιτική χωρίς να θυσιάζει τίποτε,  απεξαρτάται από το αμερικανικό άρμα λόγω κουρδικού, κτλ.
Έτσι πάλιν φαίνεται ότι χωρίς να υπολογίζει αμερικανικές αντιδράσεις δημιουργεί σχέσεις με τη Συρία και τις αραβικές  χώρες γενικότερα (μην ξεχνάμε και τη θρησκεία).
Δημιουργεί επίσης σχέσεις χωρίς προκαταλήψεις  με το ΙΡΑΝ και από ότι φαίνεται με Ρωσία.

Ακόμα προσπαθεί να δημιουργήσει κοινοπολιτεία τουρκόφωνων χωρών και προχωρεί σε μετεξέλιξη της σε πυρηνική δύναμη.
Επιπλέον προχωρεί στην απόκτηση αεροπλανοφόρου, κτλ

Προφανώς η Τουρκία μετεξελλίσσεται στη μία από τις δύο μεγάλες δυνάμεις της περιοχής.

Η άλλη είναι το Ισραήλ.

2.   Του  Ισραήλ όπως και της  Κύπρου κιδυνεύει στο μέλλον η ύπαρξη του.
Σήμερα το Ισραήλ είναι ίσως η ισχυρότερη δύναμη της περιοχής με εξαιρετική τεχνολογία, ακόμα και με πυρηνικά όπλα.

Φαίνεται ακόμα ότι το Ισραήλ έχει τη δυνατότητα ποικιλοτρόπως να καθορίζει αυτό σε πολλά θέματα την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ.
Η Κοντολίζα πολλές φορές δείχνει να αντιμετωπίζει την υπουργό εξωτερικών του Ισραήλ ως εάν η υπουργός του Ισραήλ να ήταν  η προϊσταμένη της.

Λογικά επίσης το Ισραήλ θα πρέπει να ανησυχεί για την ανωτέρω εξέλιξη της Τουρκίας που υπό ορισμένες προυποθέσεις στο μέλλον (πλήρης απόσχιση Τουρκίας από το αμερικανικό άρμα, κτλ) θα αποτελούσε κίνδυνο για τα συμφέροντα του.

Πιστεύω επίσης ότι το Ισραήλ δεν θα ήθελε στο μέλλον μία τουρκική Κύπρο σε απόσταση 60 μιλίων από αυτό.

Συμπέρασμα:  Το Ισραήλ που σήμερα  είναι  ίσως ο σπουδαιότερος παράγοντας  της περιοχής  θα πρέπει να έχει συμφέροντα που δεν ταυτίζονται με τα τουρκικά παρά την ύπαρξη κάποιας μεταξύ τους συνθήκης.

3.   Άλλη αξιόλογη δύναμη της περιοχής είναι η Αίγυπτος που διατηρεί αξιόλογες σχέσεις με το Ισραήλ.

4.   Δεν θα αναφερθώ στον τρόπο που η Ελλάδα αντιμετωπίζει όλα τα ανωτέρω (δήθεν προοπτική Τουρκίας σε ΕΕ, κτλ) που την οδηγεί σε οδυνηρές υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα (Αιγαίο, Θράκη, κτλ., όχι Κύπρος γιατί από μακρού έπαψε κατά τη γνώμη μου η Κύπρος να αποτελεί για την επίσημη ελληνική εξωτερική πολιτική, εθνικό θέμα).

Σίγουρα ο τρόπος αυτός μαζί με το ότι έχει αφεθεί στα κελεύσματα των αμερικάνων, οδηγεί δυστυχώς  την Ελλάδα στο γίνει κάποιο είδος προτεκτοράτου της Τουρκίας. 

Το ερώτημα είναι τί θα  πρέπει να κάνει η Κύπρος.

Η Κύπρος σήμερα στηρίζεται για την επιβίωση της, στην Ελλάδα,  στα Ηνωμένα Έθνη και στην ΕΕ. Προσπάθησε φαίνεται να δημιουργήσει και κάποια σχέση με τη Γαλλία.
Όλα δείχνουν ότι η Ελλάδα είτε δεν μπορεί  είτε δεν θέλει   είτε και τα δύο να εξασφαλίσει τη μη τουρκοποίηση της Κύπρου και τον μη αφανισμό στο μέλλον του ελληνισμού της Κύπρου.
(Φαίνεται ότι ούτε για τα ζωτικά της συμφέροντα στο Αιγαίο και στη Θράκη δεν λαμβάνει τα απαιτούμενα μέτρα για να τα κατοχυρώσει).

Από ότι συνεπώς φαίνεται, όλοι οι παράγοντες όπου στηρίζει η Κύπρος την ύπαρξη της (πλην της  άμυνας της  που έχει όμως μπροστά της μία πανίσχυρη Τουρκία),ταυτίζονται σε ένα. Τις ΗΠΑ, στο έλεος των οποίων είναι η Κύπρος σήμερα.
Έτσι η Κύπρος οδεύει σε λύση  Τουρκοποίησης της τύπου ΑΝΑΝ (που την ονομάζουν οι ποικίλοι πεμπτοφαλαγγίτες στην Ελλάδα και στην Κύπρο, αποφυγή δήθεν διχοτόμησης), με παραμονή  παραμονή μόνιμα των τουρκικών στρατευμάτων κτλ., και  σίγουρο  αφανισμό μελλοντικά του ελληνισμού της.

Ερώτημα. Θα πρέπει η Κύπρος να προσπαθήσει να πλησιάσει το Ισραήλ για κάποια σχέση που να  την βοηθεί να αποφύγει  όσα της ετοιμάζουν οι αμερικάνοι;  Και αν ναι, με ποία ανταλλάγματα; Προφανώς πρώτα από όλα την αμοιβαία ασφάλεια για την ύπαρξη τους. Επίσης ίσως τη συνεκμετάλλευση των πετρελαίων ή και άλλα. Μήπως  θα μπορούσε, Κύπρος, Ισραήλ και Αιγυπτος να αποτελέσουν ένα είδος συμμαχίας;


Ανάλυση της πολιτικής των κεμαλιστών στη Μ. Ασία, στην Ίμβρο, στην Τένεδο και στην Κωνσταντινούπολη και η παρόμοια πολιτική τους στην Κύπρο .
Η πολιτική των νεοτούρκων συνέχεια των οποίων είναι το κεμαλικό κράτος, είναι γνωστή.
Συστηματικά και χρησιμοποιούντες διάφορα προσχήματα, με  γενοκτονίες, σφαγές και διωγμούς (1908 Φώκαια, 1915 Πόντος, Σμύρνη και ότι απέμεινε στη Μ. Ασία το 1922, 1955 Κωνσταντινούπολη, 1964 Κωνσταντινούπολη, διαχρονικά διωγμοί και αφελληνισμός Ίμβρου και Τενέδου)  με απουσία αντίδρασης μετά το 1922 του Ελλαδικού κράτους και καταπάτηση υπαρχουσών συνθηκών (συνθήκη της Λωζάνης) εξαφάνησαν τον ελληνισμό από τη περιοχή που ήκμασε επί χιλιάδες χρόνια.
 Ακόμα και σήμερα στόχος της Τουρκίας είναι να εξαφανίσει και το τελευταίο συμβολικό ίχνος ελληνισμού στην Κωνσταντινούπολη, το Οικουμενικό Πατριαρχείο.
Την ίδια πολιτική ακολουθεί όπως γνωρίζετε .......συστηματικά και στην Κύπρο η Τουρκία. Συγκεκριμένα.
Το 1957 με την ανοχή των Άγγλων δημιούργησε με σφαγές κτλ. την σήμερα ονομαζόμενη Τουρκική συνοικία της Λευκωσίας που μέχρι τότε την κατοικούσαν μισοί-μισοί, Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι και ονομαζόταν Συνοικία του Αγίου Λουκά , από την εκκλησία του οποίου δεν έμεινε ούτε πέτρα.
Το 1963-1964 επεξέτειναν το πλήρως τουρκοποιημένο μέρος της Κύπρου σε μία λωρίδα προς βορρά μέχρι τους πρόποδες της οροσειράς του πενταδακτύλου (δρόμος προς τότε ελληνική Κερύνια).
Το 1974 με την εισβολή επέτυχαν πλήρη Τουρκοποίηση του βόρειου τμήματος της Κύπρου, του 40% της Κύπρου.
Ανέμεναν τότε ότι με τις δημιουργηθείσες αβάστακτες συνθήκες διαβίωσης για τους ελληνοκυπρίους (χιλιάδες νεκροί και  πρόσφυγες περίπου τους μισούς ελληνοκυπρίους) και την ανασφάλεια και το φόβο που υπήρχε, ότι οι περισσότεροι ελληνοκύπριοι θα μετανάστευαν και θα εδημιουργούντο οι συνθήκες επέκτασης  τους και στην υπόλοιπη Κύπρο. Πράγμα που ευτυχώς δεν έγινε.
Με το σχέδιο ΑΝΑΝ  διατηρούσαν την καθαρότητα με τούρκους της  βόρειας υπό κατοχή Κύπρου απαγορεύοντες ουσιαστικά στους ελληνοκυπρίους να επανέλθουν εκεί. Αποκτούσαν όμως επίσης  απαράδεκτα δικαιώματα σε όλη την Κύπρο (σε ένα κράτος μαργιονέττα-προτεκτοράτο) με το στρατό τους να παραμένει ουσιαστικά πλέον για πάντα σε όλη την Κύπρο.
Σκοπός προφανώς του κεμαλικού κράτους  ήταν και είναι όχι η ειρηνική και έντιμη διαβίωση ελληνοκυπρίων και τουρκοκυπρίων αλλά η βαθμιαία (με τη δύναμη του παραμένοντος τουρκικού στρατού και των δεσμών του σχεδίου ΑΝΑΝ) πλήρης τουρκοποίηση της Κύπρου κατά τα πρότυπα Ίμβρου και Τενέδου.
Να θυμίσω ότι οι τούρκοι δεν τήρησαν εκεί την υπάρχουσα συνθήκη και προφανώς δεν θα σεβόντουσαν και στην Κύπρο τα ελάχιστα ψιχία των ψευδοεγγυήσεων του σχεδίου ΑΝΑΝ.
Μετά την αποτυχία επιβολής του σχεδίου ΑΝΑΝ παρά την λυσσώδη υποστήριξη του και από πληθώρα κατευθυνόμενων στην Ελλάδα, δυστυχώς και με υπογραφή  εμετικού κειμένου διακήρυξης υπέρ  του σχεδίου αυτού καταδίκης σε αφανισμό ενός μεγάλου τμήματος του ελληνισμού από <<προσωπικότητες καθηγητές κτλ>> (όρα τέλος),  η Τουρκία προσαρμόζει σήμερα τα σχέδια της για την Κύπρο και επιδιώκει, ή λύση επιβολής κάποιας παραλλαγής του σχεδίου ΑΝΑΝ που της εξασφαλίζει άμεσα την τουρκοποίηση της Κύπρου, ή αν αυτό δεν είναι δυνατό την παγίωση της παραμονής της στη Κύπρο  με την  αναγνώριση του ψευδοκράτους  της βόρειας Κύπρου.
Επιδιώκει δηλαδή την διχοτόμηση που και πάλιν θα οδηγήσει σε τουρκοποίηση με τις εκατοντάδες χιλιάδες εποίκους που θα στέλλει στο ελεγχόμενο από αυτήν βόρειο τμήμα και που θα είναι αδύνατον να εμποδιστεί η εξάπλωση τους σε όλη την Κύπρο.
Το επικίνδυνο  είναι ότι για δήθεν αποφυγή της διχοτόμησης θα επιδιωχθεί (ποικιλοτρόπως) να αποδεχθούν οι ελληνοκύπριοι κάποια λύση τύπου ΑΝΑΝ που άμεσα τουρκοποιεί την Κύπρο.
Αν η Τουρκία επιτύχει τη αναγνώριση του ψευδοκράτους (από ημεδαπούς παγκοσμιοποιημένους και αλλοδαπούς) εξασφαλίζει τη νόμιμη μόνιμή παρουσία της στην Κύπρο προχωρώντας στη συνέχεια  στην  πλήρη τουρκοποίηση της.
Συμπερασμα. Απαιτείται ανυποχώρητος αγώνας για μη αναγνώριση του ψευδοκράτους και αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων από την Κύπρο
Για την  επιβολή των σχεδίων των Τούρκων αναμένεται προσπάθεια <<προετοιμασίας>> του ελληνικού λαού από τα γνωστά ΜΜΕ.
Έτσι πρόσφατα ο <<γνωστός αξιότιμος  Αλέξης  Παπαχελάς  της Καθημερινής>>,  θυμήθηκε περιέργως 30 χρόνια μετά το θάνατο του από την τηλεόραση του Σκάϊ στην Αθήνα το Μακάριο,  για να το συκοφαντήσει  γιατί έτσι όπως φαίνεται  πίστευε ότι θα μειώσει και τον Πρόεδρο Παπαδόπουλο, βασικό συνεργάτη του Μακαρίου.

Οι <<πρωπικότητες>>  που υπέγραψαν το εμετικό κείμενο υπέρ του ΝΑΙ  στο σχέδιο ΑΝΑΝ
7 Απριλίου 2004".
Ειρήνη Αβραμοπούλου, Γιώργος Αγγελόπουλος, Αθηνά Αθανασίου, Λουκία Αικατερινιάδου, Στέλλα Αικατερινιάδου, Ζωή Ακριβούλη, Δέσποινα Αλεξανδράκη, Νίκος Αλιβιζάτος, Σία Αναγνωστοπούλου, Φωτεινή Αναγνωστοπούλου, Γρηγόρης Ανανιάδης, 'ρης Αναστασάκης, Βασίλης Αναστασιάδης, Κωνσταντίνα Ανδριανοπούλου, Βενετία Αποστολίδου, Φούλα Αρταβάνη-Τσαπλ, Μιχάλης Αρτεμάκης, Ζήνα Ασημακοπούλου, Κατερίνα Αυγέρη, Σοφία Αυγητίδου, Σωτήρης Βαλντέν, Μανώλης Βασιλάκης, Λίνα Βεντούρα, Στέλιος Βιρβιδάκης, Νικόλας Βουλέλης, Βασίλης Βουτσάκης, Έφη Γαζή, Ρέα Γαλανάκη, Τάκης Γασπαράτος, Θανάσης Γεωργακόπουλος, Γεράσιμος Γεωργάτος, Βασιλική Γεωργιάδου, Μαρία Γεωργίου, Γιώργος Γιαννακόπουλος, Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, Γιάννης Γιαννιτσιώτης, Γιάννης Γιαννουλόπουλος, Γιώργος Γιαννουλόπουλος, Δημήτρης Γιατζόγλου, Μανώλης Γκαζής, Νίκος Γκιώνης, Ελένη Γκόνη, Μελίττα Γκουρτσογιάννη, Διονύσης Γουσέτης, Γιώργος Γραμματικάκης, Πάνος Γρέδης, Ρέα Δελβερούδη, Κώστας Δέλκος, Βασιλική Δενδρινού, Βαρβάρα Δεσποινιάδου, Σωτήρης Δημητριάδης, Δημήτρης Δημητρόπουλος, Νίκος Δήμου, Χαριτίνη Δίπλα, Θάλεια Δραγώνα, 'γγελος Ελεφάντης, Παύλος Ελευθεριάδης, Λεωνίδας Εμπειρίκος, Χάρης Εξερτζόγλου, Πάνος Ευαγγελόπουλος, Μιχάλης Ζάβιακας, Κατερίνα Ζαγγελίδου, Κωνσταντίνα Ζάνου, Αιμίλιος Ζαχαρέας, Ελισάβετ Ζαχαριάδου, Ελευθερία Ζέη, Κώστας Ζέπος, Γκρέτα Ζέπου, Ειρήνη Ζορμπαλά, Μυρτώ Ζορμπαλά, Μαρία Ζωγραφάκη, Κώστας Ζώρας, Χρήστος Ηλιάδης, Αλέξης Ηρακλείδης, Κωνσταντίνος Θανασάκης, Παναγιώτης Θανασάς, Νάσος Θεοδωρίδης, Τάκης Θεοδωρόπουλος, Νίκος Θεοτοκάς, Χρυσάφης Ιορδάνογλου, Γιώργος Ιωακειμίδης, Σταύρος Ιωαννίδης, Παντελής Καλαϊτζίδης, Ελένη Καλαφάτη, Δώρα Καλλιπολίτου, Ορέστης Καλογήρου, Βασίλης Κάλφας, Μαρκέλλα Κανδυλάκη, Ηλίας Κανέλλης, Παντελής Κάπρος, Σπύρος Καράβας, Λεωνίδας Καρακατσάνης, 'Aννα Καραμάνου, Μαρία Καραμεσίνη, Φραγκώ Καράογλαν, 'νθη Καρρά, Δήμητρα Κατή, Τάκης Κατσαρός, Ηλίας Κατσούλης, Φεβρωνία Κέντη, Ιωάννης Κεραμετσής, Βαγγέλης Κεχριώτης, Νίκος Κιάος, Φρόσω Κιάου-Δημάκου, Τόνια Κιουσοπούλου, Αλέξανδρος Κιτροέφ, Κώστας Κόμης, Απόστολος Κομνηνάκας, Χάρης Κομπολίτης, Μαρίνα Κοντοειδή, Δήμος Κοντός, Νίκος Κοταρίδης, Ηλίας Κούβελας, Χριστίνα Κουλούρη, Νίκος Κουλούρης, Πέτρος Κουναλάκης, 'λκης Κούρκουλας, Κώστας Κουτσομιτέλης, Λεωνίδας Κύρκος, Κωνσταντίνος Κωνσταντάκης, Σταύρος Κωνσταντακόπουλος, Μαρία Κωστοπούλου, Βασίλης Λαδάς, Λάμπης Λαζαρίδης, Λόης Λαμπριανίδης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Πωλίνα Λάμψα, Αλέκος Λεβίδης, Αντώνης Λιάκος, Πέτρος Λινάρδος-Ρυλμόν, Μυρσίνη Λιοναράκη, Νικήτας Λιοναράκης, Θάνος Λίποβατς, Λίνα Λούβη, Δημήτρης Λουκάς, Αλέκος Μαθιέλλης, Δήμητρα Μακρυνιώτη, Θόδωρος Μαλικιώσης, Κυριάκος Μαλλίνης, Αυγή Μαμαλάκη, Αντώνης Μανιτάκης, Νίκος Μανωλόπουλος, Θόδωρος Μαργαρίτης, Σπύρος Μαρκέτος, Πέτρος Μαρτινίδης, 'ννα Ματθαίου, Δημήτρης Μαρωνίτης, Μάνος Ματσαγγάνης, Λευτέρης Μαυροειδής, Ελένη Μαχαίρα-Οντόνι, Θανάσης Μαχιάς, Ηρακλής Μήλλας, Παρασκευάς Μιμίδης, Γιάννης Μίχας, Χάρης Μοβσεσιάν, Ρένα Μόλχο, Μάκης Μοσχονάς, Νίκος Μουζέλης, Νικόλας Μουσσιόπουλος, Στέφανος Μπαγεώργος, Γεράσιμος Μπαλαούρας, Στρατής Μπαλάσκας, Λάμπρος Μπαλτσιώτης, Παντελής Μπασάκος, Λίζα Μπένου, Βασίλης Μπιτσώρης, Ευγενία Μπουρνόβα, Στέλλιος Μπουτάρης, Αλέκα Μπουτζουβή, Νίκος Μυλωνάς, Αριστείδης Μπαλτάς, Δημήτρης Μπίρμπας, Μάρω Μπουρνού, Νικολέτα Νάκου, Γεώργιος Νακρατζάς, Παναγιώτης Νεστορίδης, Ανδρέας Νεφελούδης, Θύμιος Νικολαΐδης, Σοφία Νικολαΐδου, Λιλή Ντίνα, Σάκης Ξανθόπουλος, Μιράντα Ξαφά, Αμεντέο Οντόνι, Γιώργος Παγουλάτος, Στρατής Πάλλης, Βασίλης Παναγιωτόπουλος, Τάκης Παναγιωτόπουλος, Αθανάσιος Πανουσιάδης, Ανδρέας Πανταζόπουλος, Παναγιώτης Πάντος, Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, Στέφανος Παπαγεωργίου, Μιχάλης Παπαγιαννάκης, Ελίζα Παπαδάκη, Δέσποινα Παπαδημητρίου, Γιάννης Παπαδόπουλος, Τέτα Παπαδοπούλου, Γιάννης Παπαθεοδώρου, Θόδωρος Παπαθεοδώρου, Νίκος Παπαμίχος, Πάρις Μαπαμίχος-Χρονάκης, Σπήλιος Παπασπηλιόπουλος, Ιωάννα Παπαστάμου, Ανδρέας Παππάς, Τάκης Παππάς, Λάκης Παρθενόπουλος, Γρηγόρης Πασχαλίδης, Γιάννης Παυλής, Μίλτος Παύλου, Βασίλης Πεσμαζόγλου, Στέφανος Πεσμαζόγλου, Μίλτος Πεχλιβάνος, Μαρία Πινίου-Καλλή, Ειρήνη Πιτταράκη, Πόπη Πολέμη, Βαγγέλης Πολίτης-Στεργίου, Χρήστος Πολυζωγόπουλος, Πάνος Ν. Πολυζωίδης, Κώστας Πουλάκης, Μαρίκα Ρόμπου-Λεβίδη, Νίκος Ροτζώκος, Μπάμπης Σαββάκης, Βασίλης Σακελλαρίου, Σεραφείμ Σεφεριάδης, Νίκος Σιγάλας, Νίκος Σιμόπουλος, Χρήστος Σίμος, Δημήτρης Σκουρέλλος, Πάνος Σκοτινιώτης, Κώστας Σπυρόπουλος, Μιχάλης Σταθόπουλος, Δημήτρης Σταματόπουλος, Γιώργος Στάμου, Γιώργος Στυλιανίδης, 'ρης Στυλιανού, Ριχάρδος Σωμερίτης, Δημήτρης Σωτηρόπουλος, Αμαλία Τανδρία, Θανάσης Τζαβάρας, Αμαλία Τζανάκη, Μαρία Τοπάλη, Μιχάλης Τρεμόπουλος, Θανάσης Τσακίρης, Πάνος Τσακλόγλου, Αλέξης Τσαούσης, Λίζυ Τσιριμώκου, Σόνια Τσιτήλου, Κωνσταντίνος Τσιτσελίκης, Καίτη Τσίχλη-Αρώνη, Δημήτρης Τσουκαλάς, Γιώργος Φαράκλας, Νίκος Φίλης, Χάγκεν Φλάισερ, Ελένη Φουρναράκη, 'ννα Φραγκουδάκη, Έμμυ Φρονίμου, Θεανώ Φωτίου, Ποθητή Χαντζαρούλα, Βύρων Χαρίτσης, Βίλμα Χαστάογλου-Μαρτινίδη, Λεωνίδας Χατζηπροδρομίδης, Δημήτρης Χατζησωκράτης, Τάκης Χατζόπουλος, Χρήστος Χατζόπουλος, Αντώνης Χελιδώνης, Ελένη Χοντολίδου, Δημήτρης Χριστόπουλος, Ζώγια Χρονάκη, Νίκος Χρυσόγελος, Σοφιανός Χρυσοστομίδης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου