Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Π ρ ο τ ε ρ α ι ό τ η ς & Υ π ο ψ ή φ ι ο ι…

Ειρήσθω

Π ρ ο τ ε ρ α ι ό τ η ς & Υ π ο ψ ή φ ι ο ι…

| Εκτύπωση | 10/08/2012 | Με τον Λάζαρο Μαύρο

Μ Ε Τ Α ΤΗΝ Ελλάδα και η Κύπρος, με αίτηση της αριστερής κυβέρνησης Χριστόφια - ΑΚΕΛ, οδηγείται στην Τρόικα: Σύρεται ως δανείου υποτελής για να υπαχθεί (και να υποταχθεί) στους όρους και στα μέτρα της Τροϊκανής Κυριαρχίας. Αδέξιοι, ανίκανοι, ανεπαρκείς κι επιβλαβείς κυβερνώντες, σε αμφότερα τα κράτη μας, γνήσια προϊόντα εκάτεροι δύο όμοιας και παραπλήσιας παρακμής πολιτικών συστημάτων, της Ολιγαρχικής Κομματικής Ηγετοκρατίας, δεν ήσαν άξιοι, μέσα στην τραμουντάνα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, να περισώσουν αλώβητα τα δύο σκάφη που κινδυνεύουν να φουντάρουν.
Ο ΛΑΟΣ, σε Ελλάδα και Κύπρο, βρίσκεται μπροστά στο φάσμα μιας πρωτοφανούς ανθρώπινης δυστυχίας. Απότοκο της οικονομικής κατάρρευσης και της συνακόλουθης κοινωνικής εξάρθρωσης. Η εθνική ισχύς των δύο κρατών εξανεμίζεται. Εξουδετερώνεται σε άκρως επικίνδυνο βαθμό. Ολισθαίνει στην αδυναμία υπεράσπισης της εθνικής κυριαρχίας. Και στην ανικανότητα διεκδίκησης κι αξιοποίησης του γεωπολιτικού, γεωοικονομικού και γεωστρατηγικού ρόλου που αναλογεί στα δύο μας κράτη. Ελλάδα και Κύπρος, υπό Τροϊκανή Κυριαρχία, κινδυνεύουν να περιπέσουν σε κατάσταση οιονεί προτεκτοράτων, των καραδοκούντων στην περιοχή ισχυροτέρων.

Ε Ν Α Ν Τ Ι ΑΥΤΗΣ της πανεθνικής παρακμής και των εθνικών κινδύνων που αυτή εγκυμονεί, ένα σχέδιο Αντίστασης και Ανόρθωσης οφείλει να εκπονηθεί ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ σε Λευκωσία και Αθήνα. Υγιείς πολιτικές δυνάμεις, εντός και εκτός κομμάτων και οξυδερκείς πολιτεύοντες πολιτικοί και πολίτες, σήμερα, ΔΕΝ μπορούν πλέον να θεωρούνται, αν δεν εξεύρουν τους ικανότερους συνεργάτες για να σχεδιάσουν την από κοινού πορεία διάσωσης Ελλάδας και Κύπρου. Το σχέδιο των όπου γης Ελλήνων για την Ανόρθωση του Ελληνισμού, στηριγμένου στις δικές του δυνάμεις, με τη βέλτιστη αξιοποίηση των δικών του δυνατοτήτων και, βάσει τούτων, εξασφάλιση των επωφελέστερων σχέσεων και συμμαχιών.
Ι Κ Α Ν Ο Σ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ πρόεδρος στην Κύπρο σήμερα δεν μπορεί να 'ναι αν δεν έχει σχέδιο και όραμα Ελλάδας και Κύπρου. Αν δεν πάει σήμερα στον Αντώνη Σαμαρά κι όλους τους άλλους της αθλιότατης Αθήνας για να σπάσουν μαζί τα κεφάλια τους ώστε να βρουν τρόπους σωτηρίας του λαού απ’ τη δυστυχία. Τρόπους και σχέδιο διάσωσης των δύο κρατών. Κι ενδυνάμωσης της εθνικής ισχύος.
Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Ι ΕΝΔΕΙΞΗ ολέθριας και τελεσίδικης κατάπτωσης το ότι, αντί αυτά να 'ναι η ύψιστη προτεραιότητα, να κατατρύχεται το εν Κύπρω πολιτικό σύστημα με όσα τα Ηττημένα Μυαλά του έκπτωτου ΑΚΕΛ σκαρφίζεται για τον… Μακάριο και τη διζωνική υποταγή. Έλεος πια…
ΛΑΖΑΡΟΣ Α. ΜΑΥΡΟΣ
ΕΡΩΤΗΣΗ
Εκείνοι, άραγε, οι διατεταγμένοι «κολαούζοι και ορτινάντζες, τσιράκια της αρπαχτής και του καιροσκοπισμού, χαφιεδόμουτρα και γλείφτες» (όπως η ίδια η κ. Γκιούροβα αναλογικά έκρινε 8.4.2012 στη «Χ»), που διατάχθηκαν να παρακολουθούν την… «εν λόγω κυρία», «Υψηλή φιλοξενούμενη του κ. Πόλυ» στο Λονδίνο, για να διαπομπεύουν από τις σελίδες των ρυπαρογραφημάτων της αριστερής «Χαραυγής» τη χήρα του Θυσιασθέντος πέρσι στο Μαρί διοικητή του Ναυτικού της ΕΦ, αείμνηστου πλοιάρχου Ανδρέα Ιωαννίδη, είναι οι ίδιοι που τις προάλλες χέστηκαν πρωτοσέλιδα στη «Χ» απ’ τη χαρά τους, επειδή η Α.Μ. Χερ Μάτζεστι Βασίλισσα της Αγχόνης Ελισάβετ μίλησε στον «σύντροφο» πρόεδρο Χριστόφια, φιλτάτη Γκιούροβα;
Λάζ.Α.Μαύρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου