Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ο Αυστριακός βουλευτής Ewald Stadler για την Τουρκία:

http://www.youtube.com/watch?v=XRmgI_WXff0


Παρόλο ότι η Κυπριακή Κυβέρνηση εδώ και χρόνια  σπαταλά εκατομμύρια λίρες από τα λεφτά των Ελληνοκυπρίων προσφύγων για το ούτω καλούμενο «λόμπυ» στην Αμερική, δεν είδαμε ούτε ακούσαμε ποτέ μας τέτοια τιμιότητα από Αμερικανούς Γερουσιαστές ή βουλευτές σε σχέση με τη τουρκική βαρβαρότητα στην Κύπρο. Βασικά, το μόνο που ακούγεται από τα στόματα των Αμερικανών Γερουσιαστών, σε σχέση με όλα εκείνα τα λεφτά που ξοδεύονται, είναι υποστήριξη στην διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία η οποία βασικά είναι τουρκικό σχέδιο. Γι΄αυτό είναι που ζητούμε από όλους να γράψουν στον Αυστριακό βουλευτή Ewald Stadler να τον ευχαριστήσουν και να τον διαφωτίσουν για τα τουρκικά εγκλήματα εναντίον της Κύπρου ως χώρας μέλους της Ευρωπαικής  Ένωσης με την ελπίδα να μιλήσει και για μάς, γιατί βασικά στην Ευρώπη κάποιοι το κάνουν, αλλά κανένας στην Αμερική δεν στάθηκε να αντιμετωπίσει την Τουρκία σε σχέση με την Κύπρο με τον ίδιο τρόπο και να τα πει στην κυβέρνησή του (Αμερικής).


Ευελπιστούμε ότι ολοένα και περισσότεροι Ευρωπαίοι θα υψώσουν το ανάστημά τους και θα λένε όχι στους Τούρκους παράνομους έποικους που κάθονται στην κλεμμένη μας γη στην κατεχόμενη Κύπρο, και να καλέσουν την Τουρκία να λογοδοτήσει για τις ψευτιές της και την άρνηση της εισβολής που έκανε.

Το ζήτημα της Τουρκίας να γίνει μέλος της ΕΕ, βασικά είναι μια μάχη που δίδεται στην Ευρώπη, και οι Ελληνοκύπριοι πρέπει να συντονιστούν με τους καιρούς. Να δώσουν προσοχή και λεφτά στην ενημέρωση εντός των χωρών της Ευρωπαικής Ένωσης . Πολλά λεφτά έχουν σπαταληθεί με λανθασμένους τρόπους στις ΗΠΑ και εφόσον δεν μπορεί να γίνει σωστή χρήση με χειροπιαστά αποτελέσματα στις ΗΠΑ,  η Κύπρος να κοιτάξει εντός της Ε.Ε.



Πιο πάνω θα βρείτε την διαφωτιστική ομιλία του Αυστριακού βουλευτή Ewald Stadler στην Αυστριακή Βουλή. Απευθύνεται προς τον Τούρκο πρέσβη, ο οποίος, πρόσφατα πρόσβαλε την Αυστρία για την υποτιθέμενη κακομεταχείριση Τούρκων.

(Από cana@cyprusactionnetwork.org)


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου