Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Γ. Σέρτης: Προς Υπομένοντας

Γ. Σέρτης: Προς Υπομένοντας



ΩΣΤΕ;
Ύστερα από τέσσερα χρόνια που καλλιέργησε –και τού καλλιέργησαν– τόσες και τόσες ψευδαισθήσεις, ο Πρόεδρος Χριστόφιας… ανακάλυψε:
•Έχουμε να κάμουμε με Ανατολίτες –ώρα είναι να κατηγορηθεί από τους επαγγελματίες… αντιρατσιστές!– και την αλαζονεία του τουρκικού Νεοσουλτανισμού!
•Οι απειλές της Τουρκίας δίνουν και παίρνουν!
•Η Τουρκία θεωρεί τους Τουρκοκυπρίους ανθρώπινα όντα δεύτερης κατηγορίας, και με τον εποικισμό αλλοιώνει τον δημογραφικό χαρακτήρα του Νησιού!
•Οι συνομιλίες καρκινοβατούν! •Το εσωτερικό μέτωπο απαιτεί αναθεώρηση πολιτικών συμπεριφορών που να επιδιώκουν την ενότητα και όχι τις αντιπαραθέσεις κ.λπ. κ.λπ.
Πρόκειται περί του ιδίου Δημήτρη Χριστόφια που δέχτηκε –και ανέχτηκε– την υποβάθμιση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας με τον Εγκάθετο της τουρκικής κατοχής από τον ίδιο τον Γενικό Γραμματέα και τον Αντιπρόσωπο του, μεχαλιά υποδοχήςκαι χαζοχαρούμενουςμιτανολάδες.
Πρόκειται περί του ιδίου ανθρώπου που πορεύτεται –στο τέλος του μήνα– σε –άλλη μια– Τριμερή των... συγκλίσεων –με τα...δώρα του– με «Σημαδεμένη Τράπουλα» καιεπιδιαιτησίες με ασφυκτικέςπροθεσμίες.
Του ιδίου που είχε την ψευδαίσθηση πως αν… φάει ψάρι στον Βόσπορο με τον Ερντογάν και του εξηγήσει το… όραμά του, θα… επιτύχει –αυθημερόν– τη… λύση!
Πρόκειται περί του ιδίου Χριστόφια που, ύστερα από το Πόρισμα για το έγκλημα στο Μαρί και την καθολική αμφισβήτησή του, σαν φανατικός κομματάρχης… καθόρισε σαν «λαό» μόνον τουςφουρπικούς και έμμισθους οπαδούς του, προσθέτοντας στην εκκωφαντική έκρηξη στο Μαρί και τις συναυλίες του φανατισμού και της μισαλλοδοξίας.
Και:
Πρόκειται για όλους εμάς που υπομένουμε –για μια τετραετία– τέτοια δοκιμασίαώτων τε και οφθαλμών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου