Σάββατο 13 Απριλίου 2013

16λεπτη Βουλή

Ειρήσθω

16λεπτη Βουλή

| Εκτύπωση | 13/04/2013 | Με τον Λάζαρο Μαύρο

Π Ρ Ο Ε Λ Α Υ Ν Ο Υ Ν ανεμπόδιστες οι ερπύστριες της Τροϊκοκρατίας πάνω στο κουρελιαζόμενο σώμα της πατρίδας και η υποτελής Βουλή της πρωταίτιας και πρωτένοχης Κομματοκρατίας - Φαυλοκρατίας, του πάντοτ’ ευκολοπίστευτου και πάντα προδομένου λαού, εξαντλείται σε 16λεπτη τακτική συνεδρίαση της Ολομέλειάς της. Ναι, ναι, δε-κα-ε-ξά-λε-πτη, όλη κι όλη. Προχθές Πέμπτη. Απόντος εν Αθήναις του Προέδρου της και προεδρεύοντος τού ηλικιακώς αρχαιότερου βουλευτή, η Ολομέλεια της Βουλής συνεδρίασε από 17:17 μέχρι 17:33 ώρας. Έτσι αποφάσισε η Κομματοκρατία: Η «σύσκεψη των αρχηγών κι εκπροσώπων των κομμάτων», όπως λέγεται το εν τη Βουλή ύπατο όργανο της Κομματοκρατίας. Και υπήκουσαν, όπως πάντα, οι εκ των Πενήντα έξι παριστάμενοι/ες «αντιπρόσωποι» του… λαού! Δεκάξι ολόκληρα λεπτά Ολομέλεια, υπό την κυριαρχία της προελαύνουσας Τροϊκοκρατίας…

Υ Π Ο Τ Ι Θ Ε Τ Α Ι
ότι θα συζητούσαν «υπό τη μορφή του κατεπείγοντος» τις μομφές που η ίδια η Βουλή εκτόξευσε κατά του Διοικητού της Κεντρικής Τραπέζης και την κλοτσηδόν αναβαλλόμενη εβδομαδιαίως πρόταση νόμου του μοναχικού βουλευτή των Οικολόγων. Πρόλαβε όμως να στείλει απειλητικό το φιρμάνι του, είς εκ των του Φύρερ Βεζίρηδων από την Υψηλή Πύλη της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κι έσπευσαν παραχρήμα κι άλαλοι να υποταχθούν. Κουμάντο κάνει πλέον η Κομαντατούρ. Προθυμότατοι ηρακλείς της, οι σύγχρονοι αυτόχθονες νεο-γερμανοτσολιάδες. Προσκαλέσαντες και υποταχθέντες και εκτελεστές των προσταγών της. Και τα… σκυλιά δεμένα!
Κ Υ Β Ε Ρ Ν Η Σ Η Αναστασιάδη και Βουλή Κομματοκρατίας, τροχάδην, σούζα κι ευπειθώς στο «διατάξτε με, κύριε Διοικητά! Διατάξτε μας, κύριε Ντράγκι!» Υπ' όψιν ότι οι εκ των 56 υπάκουοι υπήκοοι έμαθαν για το φιρμάνι μετά τις 17:33 κι αφού πρώτα ο προεδρεύων ττακκούρησε τη λήξη της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, στον «ναό της δημοκρατίας» και της «λαϊκής κυριαρχίας», ήμαρτον σου Κύριε….

Α Υ Τ Η η Βουλή εξελέγη 22α Μαΐου 2011. Μετά από τις ματσαράγκες του Υπουργού Οικονομικών του Χριστόφια, Χαρίλαου Σταυράκη, με τους Καταρινούς και τους Μούτις, προς εξαπάτηση των ψηφοφόρων. Ματσαράγκες εκ των υστέρων ομολογημένες στο βιβλίο του διαπράξαντος, υπερήφανου για τα εκλογικά κέρδη του ΑΚΕΛ!
Α Υ Τ Η Σ της Βουλής η πλειοψηφία έπρεπε τον Οκτώβριο του 2011, μετά το Πόρισμα Πολυβίου, να εξαναγκάσει τον Χριστόφια σε άμεση παραίτηση: «Δεν ξανασυνεδριάζει η Βουλή αν δεν παραιτηθείς». Δεν το έκανε. Συνεδρίαζε μεμψιμοιρώντας εκλιπαρισμούς περί «εκουσίας παραίτησής» του και φορτώνοντας στον λαό από 2011 - 2013, την πόλασελα πουζιασμένη πολιτική του. Με αβολίδωτες αντιπολιτεύσεις δημαγωγίας, ικανές μόνο να διώξουν εν τέλει απ’ το προεδρικό τους Τροϊκοφόρους και να εγκαταστήσουν εκεί τους Τροϊκολάγνους!
ΕΡΩΤΗΣΗ
Ξέρετε πόσοι δειλοί, με την πρόφαση «ας όψουνται τζείνοι που εφέρασιν τους Τούρκους», επετάξασιν τα όπλα της πατρίδος τα ιερά, εγκατέλειψαν τους συμπολεμιστές τους στην πρώτη γραμμή, λιποτάκτησαν ενώπιον του εχθρού και μετά περιφέρονταν ανάμεσα στα γυναικόπαιδα των μετόπισθεν παίζοντας τους καμπόσους Ιούλιο και Αύγουστο του 1974, και πόσο συνειρμικά μάς τους θυμίζουν οι παρελαύνοντες από τα ΜΜΕ κυβερνώντες Τροϊκολάγνοι, που προφασίζονται τους Τροϊκοφόρους τέως κυβερνώντες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου