Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

FW: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

From: ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ [mailto:info@tassospapadopoulos.eu]
Sent: 25 August, 2011 10:28 AM
To: agdemetriou@cytanet.com.cy
Subject: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συνεχής εμπλουτισμός της Ιστοσελίδας του Κέντρου Μελετών Τάσσος Παπαδόπoυλος www.tassospapadopoulos.eu και καθημερινή αύξηση των επισκεπτών της

Συνεχίζεται ο εμπλουτισμός της ιστοσελίδας του Κέντρου Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος ενώ καθημερινή είναι η αύξηση των επισκεπτών της, τόσο από την Κύπρο και την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Τις τελευταίες μέρες προστίθεται οπτικοακουστικό υλικό, όπως επιλεγμένες φωτογραφίες από την περίοδο διακυβέρνησης του Τάσσου Παπαδόπουλου καθώς επίσης και προεκλογικά φιλμάκια από τις Προεδρικές εκλογές του 2008.

Τις αμέσως επόμενες μέρες θα αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα η πλήρης κινηματογράφηση του 1ου Επιστημονικού Συνεδρίου του Κέντρου Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος, που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία τον περασμένο Απρίλιο με θέμα «το Κυπριακό και το Διεθνές Σύστημα από το 1945 έως το 1974: Αναζητώντας θέση στον κόσμο». Μέσω αυτής της ανάρτησης, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να παρακολουθήσει από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του, τις εργασίες ενός άκρως ενδιαφέροντος Συνεδρίου, συνολικής διάρκειας 14 περίπου ωρών.

Υπενθυμίζεται ότι στην Ιστοσελίδα παρουσιάζονται επίσης πληροφορίες για όλους τους τομείς δράσης του Κέντρου Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος, οι ανακοινώσεις, τα άρθρα, οι εκδόσεις και το ημερολόγιο δράσεων και εκδηλώσεων του Κέντρου, οπτικοακουστικό υλικό και επιλεγμένες ομιλίες από τη ζωή και την πολιτική σταδιοδρομία του τέως Προέδρου, καθώς επίσης και τα σημαντικότερα επιτεύγματα της διακυβέρνησης Τάσσου Παπαδόπουλου (2003–2008).
Τέλος, η ιστοσελίδα δίνει τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας του επισκέπτη με το Κέντρο Μελετών.

Λευκωσία, 25 Αυγούστου 2011

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου